Na početnoj stranici, pomoću pretraživača guma, možete da vršite pretragu i izbor guma. U Rezultatima pretrage, pored svake gume postoji padajući meni sa strelicom koja upućuje na dole. Da biste pokrenuli proces naričivanja, kliknite na strelicu i iz menija izaberite količinu guma koja vam je potrebna .  Zatim kliknite na zeleno dugme Naruči.

Ukoliko ste  u prethodnom koraku kliknuli na opciju detaljan prikaz ispod gume, otvoriće se nova stranica sa detaljima o toj gumi. Pored gume sa desne strane nalazi se zeleno dugme Naruči i padajući meni sa strelicom koja upućuje na dole.  Kliknite na strelicu i iz menija izaberite količinu guma koja vam je potrebna, a zatim kliknite na zeleno dugme Naruči, kao što je objašnjeno u koraku 1.

Otvoriće se nova stranica koja se zove Vaša korpa. Na ovoj stranici biće prikazana guma koju ste odabrali, njena cena pomnožena sa količinom, što će u rezultatu dati  ukupan iznos sa uračunatim PDV-om, bez obračunate nadokande za isporuku. U ovom koraku možete veoma lako da ažurirate količinu guma koje su vam potrebne, tako što ćete u kvadratić (na slici levo kvadratić sa brojem 1)  upisati broj guma koji vam je potreban i nakon toga kliknuti na dugme Ažuriraj količinu. Količina guma koju  želite biće ažurirana. Ukoliko želite da naručite još neku gumu,  vratite se korak unazad i ponovo upotrebite pretraživač guma. Prethodno izabrane gume će ostati u korpi.


Kada ste završili odabir guma koje želite da kupite, na stranici Vaša korpa iz koraka 3.  kliknite na zeleno dugme Naruči (nalazi se u gornjem i donjem desnom uglu).

Otvoriće se nova stranica koju je potrebno popuniti, kao poslednji korak u procesu naručivanja.


Unesite vaše podatke u predviđena polja (ukoliko naručujete kao pravno lice unesite tačan naziv pravnog lica i broj PIB-a). Sva polja označena zvezdicom su obavezna.

Ispod ovih polja nalaze se dve opcije:

 • Isporuka guma na drugu adresu
  Čekirajte ovu opciju ukoliko želite da vam gume budu isporučene na adresu koja se razlikuje od prethodno unete adrese;
 • Želim da mi se gume isporuče kod vulkanizera
  Čekirajte ovu opciju  ukoliko želite da vam gume budu isporučene na adresu nekog od ponuđenih vulkanizerskih servisa. Iz padajućih menija izaberite grad i vulkanizerski servis.
Zatim kliknete na dugme Zapamti.


Odaberite koji vam modalitet plaćanja najviše odgovara:

 • Preko računa – opštom uplatnicom
 • Preko računa – e-bankingom
 • PlatiMo – Telenor servis za plaćanje
ERSTE brzi kredit(samo za fizička lica) – za više informacija pozovite nas na broj  024/41-55-402


U Detaljima narudžbine nalazi se ukupna vrednost vaše narudžbine. U ovu vrednost je uračunat PDV kao i nadoknada za kurirsku službu (120,00 RSD po jednom komadu). Uplatom celokupnog iznosa iz predračuna, platićete i ovu nadoknadu. Prema kurirskoj službi nemate obavezu prilikom isporuke.

Ukoliko ste ostvarili pravo na popust (nagradne igre, članstvo u Klubu 5*), u delu Iskoristi kupon za popust unesite broj kupona ili broj ID kartice ukoliko ste član Kluba 5*, kako bi se obračunao popust  na ukupnu vrednost narudžbine.

U polje napomena upišite napomenu ukoliko je  imate.

Da bi narudžbina bila uspešno završena čekirajte kvadratić  pored opcije Saglasan sam sa uslovima korišćenja i informacijama o zaštiti privatnosti i kliknete na zeleno dugme Naruči.
Nakon što napravite narudžbenicu naši prodavci će je videti u sistemu i kontaktirati vas za dalje korake vezane za realizaciju narudžbine. Kada putem sms i mejla dobijete uputstvo za plaćanje to znači da su gume rezervisane na vaše ime i da je potrebno da izvršite uplatu. Uplate se proveravaju putem ebankinga nakon čega se vrši organizacija isporuka guma, a rok isporuke je od 2-5 radnih dana. U skladu sa važećim zakonom Republike Srbije na mejl adresu ćete dobiti elektronski potpisan račun i garantni list u roku od 2-7 dana, a ukoliko je potrebno možete ih dobiti i u štampanoj formi.

Za više informacija pozovite na: 024/41-55-402 (prodaja) i 024/41-55-406 (isporuka).
 • AUTO gume
 • 4X4 gume
 • KOMBI gume
 • MOTO gume
 • SKUTER gume
 • Gume na akciji
Nova pretraga

Unesite vašu dimenziju:

Širina:

Visina:

Prečnik (R):

Indeks brzine:
Sezona:
Proizvođač:

Cena:
Home - AUTO gume - MICHELIN 215/60 R16 ALPIN A4 99H GRNX XL
« Nazad

MICHELIN 215/60 R16 ALPIN A4 99H GRNX XL

MICHELIN 215/60 R16 ALPIN A4 99H GRNX XL
Pošalji upit
Kako kupiti gumu Kako kupiti gumu
Cena: 18,960.00 RSD
PDV uračunat u cenu 3,160.00 RSD
Raspoloživost: Ima na stanju
Količina

Detalji
CAI 129797
Težina 11.00 kg
Proizvođač MICHELIN
Širina 215
Visina 60
Prečnik (R) 16
Indeks opterećenja 99
Indeks brzine H (210 km/h)
Sezona zimska
Kategorija Putničko vozilo
Spec. GRNX XL
Garantni rok 36 meseci
 

Kada kažemo Michelin – izrekli smo ime jednog od najboljih proizvođača guma na svetu kome milioni vozača veruju. Da bi ostala odana svojim ljubiteljima, ova kompanija je zimskim dezenom Michelin Alpin A4 podigla dizajniranje guma na novi nivo. Alpin A4 štedi gorivo, obezbeđuje sigurnost na putu i traje duže.

Michelinova četvrta generacija guma za zimske uslove napravljena je prvenstveno za one zemlje u kojima kiša često pada, a putevi tokom zime često su zavejani. Ona “jede” kišu, sneg ili led na putu. Pri razvijanju korišćena je tehnologija koja se koristi pri proizvodnji guma za ekstremne zimske uslove – kada je napolju i do -60 stepeni Celzijusa.

Odlično prianja zahvaljujući novom gazećem sloju i, osim što omogućava brže kretanje vozila, ekonomično se odnosi prema potrošnji goriva u svim vremenskim uslovima tokom zimskog perioda. Otpor pri rotaciji smanjen je u odnosu na prethodnicu. Michelin Alpin A4 je projektovana da bi odgovarala širokom spektru vozila; od minivolumena preko malih gradskih automobila do limuzina.

U odnosu na prethodnu generaciju, ova Michelinka koči na površini koja je za 5 odsto kraća, a još jedna velika prednost je mogućnost prelaska 35 odsto većeg rastojanja od konkurenata. Alpin A4 poseduje za 50 odsto više lamela od prethodne generacije.

Za sve ove performanse zaslužan je, pre svega, materijal; Michelin Alpin A4 je potpuno nova guma od molekula koji sadrže silikon i suncokretovo ulje. Ova kombinacija pokazala se kao pobednička, dajući neverovatne rezultate bez obzira na uslove na putu; bezbednost je neuporedivo veća, troškovi su manji zahvaljujući gazećem sloju koji je dugotrajniji i ušteda goriva je veća.

Pošalji prijatelju

: *
: *
: *
 

Komentari kupaca

Komentar na gumu