Letnje gume - CONTINENTAL 135/90 R17 ContiSpareTire CST17 104M

NEMA NA STANJU

Letnje gume

BESPLATNA ISPORUKA
Uporedi
Stepen iskorišćenja goriva
/
Prianjanje na mokroj podlozi
/
Spoljašnja buka pri kotrljanju
/
Cena

11.251,00 RSD
Guma trenutno nije raspoloživa.
Pošalji upit
Specifikacije za:
CONTINENTAL 135/90 R17 ContiSpareTire CST17 104M
Proizvođači CONTINENTAL
Širina 135
Visina 90
Prečnik 17
Opterećenje 104
Indeks brzine M (130 km/h)
Sezona letnja
Kategorija Auto gume
Garancija 36 meseci
Dezen ContiSpareTire CST17

Slični proizvodi
Isporuku guma vršimo putem kurirske službe BEx.Vreme za dostavu od momenta organizovanja isporuke iznosi 1 - 2 radna dana. Račun i garantni list šaljemo u elektronskom obliku na vašu mejl adresu.

Svaka narudžbna pristigla pre 12 sati, može biti na vašoj adresi već sutradan.

Opis: CONTINENTAL 135/90 R17 ContiSpareTire CST17 104M

Glavna osobina po kojoj se CONTINENTAL Premium Contact 2 razlikuje od svojih prethodnika jesu 3D (trodimenzionalni) kanali, koji obezbeđuju optimalnu zaustavnu moć kako na suvom tako i na vlažnom kolovozu i sprečavaju pojavu akvaplaning (hidroplaning) efekta.

Plići deo 3D kanala pruža veću stabilnost blokovima u gazećem sloju i poboljšava moć prijanjanja, što obezbeđuje kraći zaustavni put po suvoj podlozi. Čak i kada su pod velikim naprezanjem, blokovi gazećeg sloja se ne razmiču, pa guma zadržava najveći mogući kontakt sa podlogom. Istovremeno ovaj ravnomeran kontakt sa površinom obezbeđuje bolje prenošenje sile na suv kolovoz.

Zbog dubljeg dela 3D kanala ivice blokova gazećeg sloja su pod velikim uglom, čime se obezbeđuje da one presecaju vodu na putu poput brisača na vetrobranu. Ovakav direktan kontakt između gume i puta obezbeđuje kratke razdaljine pri kočenju, čak i na mokroj podlozi.

Zahvaljujući navedenom obliku 3D kanala, kada voda prolazi kroz njih stvara se efekat vrtloga i voda se iz njih brže izbacuje, čime se smanjuje rizik od pojave akvaplaninga. Ravnomeran okrugli oblik kontaktne površine takođe doprinosi smanjenju rizika pojave navedenog efekta.

Zbog asimetrične šare CONTINENTAL Premium Contact 2 ima odličnu upravljivost.

Kompaktan spoljašnji obod gume i smanjen broj blokova u gazećem sloju obezbeđuje optimalnu moć prijanjanja i odličnu stabilnost pri skretanju. Dvostruku blokovi u unutrašnjim rebrima obezbeđuju čvrstoću gazećeg sloja prilikom rotacije, što čini da je CONTINENTAL Premium Contact 2 stabilan u vožnji i ima dobru zaustavnu moć.

Otvoreni unutrašnji obod gume sa bočnim kanalima i povećanim brojem blokova u gazećem sloju utiču na smanjenje otpora pri rotaciji i efikasno odvodi vodu sa gazećeg sloja, čineći CONTINENTAL Premium Contact 2 udobnom i tihom za vožnju.

Ocena vozača

/
broj ocena : 0

Guma trenutno nije ocenjena.