O proizvođaču Falken

Japanska kompanija OHTSU Robber & Tire, lansirala je 1983. godine novu robnu marku pneumatika – FALKEN. Već na samom početku, gume FALKEN kreirane su kao radijalne gume sa visokim perfomansama. Sada, nakon više od tri decenije postojanja, FALKEN je postao poznat širom sveta, a njihova namera da stečene pozicije zadrži je očigledna.

Ova namera ogleda se u novim tehnologijama sa kojima se FALKEN uspešno igra. One ih beskompromisno guraju ka sve bržem napretku. Najnovija 4D nano tehnologija svrstava ih u vizionare u ovoj oblasti. Uzevši sve ovo u obzir, slogan koji koriste - mi vas pomeramo - potpuno je opravdan.

2003. godine OHTSU Robber & Tire pripojen je kompaniji Sumitomo, jednoj od šest  vodećih svetskih proizvođača gumenih proizvoda. FALKEN postaje jedna od njihovih glavnih i strateških robnih marki.

U današnje vreme kvalitet FALKEN–a prepoznatljiv je u celom svetu. Pored kvaliteta guma, njihovo ime možemo pronaći i u mnogim drugim oblastima delovanja. Kao što smo već videli, pominju se u različitim auto i moto sportskim događajima, negde kao takmičari, a negde kao sponzori. U Evropi su sponzori mnogih sportskih klubova, a najpoznatiji je svakako FK Liverpul iz Premijer Lige.

Pretraga po izabranim poljima:

Falken
Pretraga guma
500 81.992 RSD RSD
Od:
Do:
Detaljna pretraga
PRIMENI FILTERE
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express