Zimske gume - NOKIAN 195/50 R15 WR-A3 86H

Zimske gume

BESPLATNA ISPORUKA
Uporedi
Stepen iskorišćenja goriva
/
Prianjanje na mokroj podlozi
/
Spoljašnja buka pri kotrljanju
/
Cena

8.441,00 RSD
BESPLATNA ISPORUKA
U polje ispod upišite koliko komada želite da kupite ?
Ograničene količine: 1 kom
Dodaj u korpu
Specifikacije za:
NOKIAN 195/50 R15 WR-A3 86H
Proizvođači NOKIAN
Širina 195
Visina 50
Prečnik 15
Opterećenje 86
Indeks brzine H (210 km/h)
Sezona zimska
Kategorija Auto gume
Garancija 36 meseci
Dezen WR-A3

Slični proizvodi
Isporuku guma vršimo putem kurirske službe BEx.Vreme za dostavu od momenta organizovanja isporuke iznosi 1 - 2 radna dana. Račun i garantni list šaljemo u elektronskom obliku na vašu mejl adresu.

Svaka narudžbna pristigla pre 12 sati, može biti na vašoj adresi već sutradan.

Opis: NOKIAN 195/50 R15 WR-A3 86H

Ukoliko i tokom zimskih meseci naginjete sportskoj vožnji i pri tom vam je bitna preciznost i osetljivost pri većim brzinama, onda su Nokian WR A3 prave zimske gume za vas. Novi zimski dezen premijum kvaliteta, obezbeđuje pouzadnost i funkcionalnost u vožnji u različitim zimskim uslovima, zahvaljujući dugogodišnjoj stručnosti finskog proizvođača Nokian.

Nokian WR A3 ima sportski gazećeg sloja koji omogućava prijanjanje bez ugrožavanja voznih karakteristika pri većim brzinama. Dizajn unutrašnjeg dela šare je takav da pojačava uklanjanje vode i bljuzgavice. Nanotehnologija poboljšava kontrolu prilikom vožnje u krivinama, pri prestrojavanju i drugim iznenadnim manevrima. Smeša gazećeg sloja je kombinacija prirodne gume, silikona i ulja repice, što za rezultat ima optimalnu moć prijanjanja i otpornost na habanje na različitim temperaturama. Zbog toga Nokian WR A3 čvrsto naleže na put u ekstremnim situacijama i na klizavim površinama.

Uzdužna rebra dezena imaju udubljenja nalik lopticama za golf, koje hlade gumu i smanjuju emisiju toplote što Nokian WR A3 čini dugotrajnim i bezbednijim, čak i pri velikim brzinama. Ova inovacija, pod nazivom "Silent Groove", takođe smanjuje otpor pri rotaciji i obezbeđuje veću kilometražu zahvaljujući nižoj potrošnji goriva. Osim toga, uspešno smanjuje nivo buke kako u vozilu tako i spolja.

Besprekorna zimska vožnja je moguća samo ako su gume u dobrom stanju. Nokian WR A3 je opremljen indikatorom zimske bezbednosti (WSI) koji je patentirao Nokian. Ovaj indikator se nalazi na blokovima gazećeg sloja, ima oznaku pahuljice i pokazuje dubinu glavnih kanala u milimetrima. Oznaka pahuljice na indikatoru ostaje vidljiva do dubine šare od četiri milimetara. Bočna strana gume sadrži informacije o preporučenom pritisku. Pravilan pritisak u gumama čini upravljanje preciznijim, smanjuje oštećenja guma i potrošnju goriva.

Ocena vozača

68.4
broj ocena : 2

Cena / Kvalitet:
0/100
Udobnost / Buka:
75.00/100
Kupio bih ponovo:
75/100
Ponašanje na suvom:
75/100
Ponašanje na mokrom:
100/100
Habanje / Dugotrajnost:
100/100