Gume na rate - karticama Banca Intesa

Poštovani kupci, omogućeno vam je onlajn plaćanje platnim i kreditnim karticama Banca Intesa od 2 do 6 mesečnih rata.

Poručivanje i plaćanje je vrlo jednostavno i lako.

Kada izaberete gume, stavite ih u korpu i unesite svoje podatke. U delu Način plaćanja izaberite opciju "Platnom karticom (onlajn)" i kliknite "Naruči".

Dalje sledite 4 koraka za plaćanje

Prvi korak

Nakon odabira načina plaćanja "Platnom karticom (onlajn)" i klikom "Naruči" na sajtu bićete preusmereni na sigurni portal banke gde je potrebno da unesete broj kartice, datum isteka kartice i sigurnosni kod.

Drugi korak

Nakon unosa podataka sa kartice pojaviće se novo polje gde ćete iz padajućeg menija moći da odaberete broj željenih "Rata", nakon čega je potrebno da kliknete na dugme Plati čime ćete biti preusmereni na naredni korak

Treći korak

U ovom koraku potrebno je da odaberete autentifikaciju plaćanja čekiranjem opcije "Verifikacioni kod putem tekstualne (sms) poruke" i kliknete na "Sledeće"

Četvrti korak

Uovom koraku je potrebno da unesete verifikacioni kod koji ste dobili putem SMS poruke i kliknete na dugme "Potvrdite" nakon čega ćete biti preusmereni nazad na web sajt gde ćete dobiti informaciju da je "Transakcija uspešna"

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije koje se tiču uslova plaćanja platnim i kreditnim karticama Banca Intesa možete ih pronaći na sledećim linkovima.

Kupovina na rate kreditnom karticom

Kupovina na rate debitnom karticom


Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express