Najčešća pitanja

Kako da pronađem gumu koju tražim?

Najjednostavnije ćete pronaći gumu koju tražite uz pomoć pretraživača guma koji se nalazi na početku svake stranice u centralnom gornjem delu.
Izaberite kategoriju guma, zatim u poljima pretraživača izaberite vrednosti za neke ili sve parametre (naziv proizvođača, širinu, visinu, radijus, sezonu i vrstu vozila) gume koju tražite i kliknite na dugme "Pronađi moje gume". Što više parametara navedete, to će rezultati pretrage biti precizniji.

Ukoliko želite da izvršite novu pretragu kliknite najpre na dugme "Nova pretraga" čime ćete resetovati pretraživač, a zatim izaberite vrednosti parametara za novu pretragu.

Ukoliko želite da prilikom pretraživanja izmenite samo jedan od parametara po kome pretražujete, to možete učiniti tako što ćete iz padajućeg menija za taj parametar izabrati drugi naziv, ili drugu vrednost. Tom prilikom ćete resetovati samo taj parametar, a zatim kliknite na dugme “Pronađi moje gume”

Kako da kupim gume u IPG internet prodavnici?

Kada ste izabrali odgovarajuće gume i stavili ih u korpu, jednostavno kliknite na dugme "Idi na blagajnu".
Ukoliko već imate korisnički nalog a niste prijavljeni, unesite Vaše korisničko ime i lozinku i kliknite na dugme "Pošalji".
Ukoliko nemate korisnički nalog kliknite na link "Novi korisnik? Molimo vas da se registrujete". U obrazac koji se pojavi unesite Vaše podatke i kliknite na dugme "Pošalji". Kada ste se uspešno prijavili na IPG sistem, otvoriće Vam se stranica sa detaljima isporuke i plaćanja. Prekontrolišite podatke koje vidite, a ukoliko nisu tačni možete ih izmeniti tako što kliknete na dugme "Izmeni".

U delu koji se zove NAČIN PLAĆANJA izaberite način na koji planirate da platite Vašu narudžbinu i kliknite na dugme "Nastavi".

Stranica koju ćete videti sadrži sve podatke o Vašoj narudžbini: sadržaj Vaše korpe, Vaše lične podatke i detalje plaćanja. Ukoliko neki od podataka nisu tačni možete ih izmeniti. Ukoliko imate neku posebnu napomenu ili komentar koji se tiče Vaše narudžbine, upišite ga u polje "Napomena".

Ukoliko ste saglasni sa uslovima korišćenja IPG internet prodavnice, označite kućicu koja se nalazi pored teksta "Saglasan sam sa uslovima korišćenja". Kada ste potpuno sigurni da su svi detalji vezani za Vašu narudžbinu tačni, kliknite na dugme "Naruči".

Kao potvrda da ste uspešno okončali proces naručivanja otvoriće Vam se stranica sa obaveštenjem o Vašoj narudžbini.

Želim da kupim gume za firmu. Kako?

Ukoliko želite da kupite gume za firmu proces naručivanja je isti kao i za fizička lica.
Prilikom otvaranja korisničkog naloga potrebno je da u odgovarajuća polja obrasca za registraciju unesete naziv Vašeg preduzeća i PIB. Ukoliko ste se prethodno registrovali kao fizičko lice, potrebno je da izmenite Vaš korisnički nalog.

Vašu želju da predračun/račun glasi na ime Vaše firme, možete nam saopštiti i u poslednjem koraku naručivanja na stranici koja sadrži sve podatke o Vašoj narudžbini (sadržaj Vaše korpe, Vaše lične podatke i detalje plaćanja). U polje "Napomena" upišite podatke Vaše firme (pun naziv, adresu i PIB). Ukoliko imate i neku posebnu napomenu ili komentar koji se tiče Vaše narudžbine, takođe ga upišite u polje "Napomena".
Po prijemu Vaše narudžbine, kao potvrdu rezervacije dobićete predračun, a nakon uplate i račun koji glasi na ime Vaše firme.

Šta je korpa?

Korpa (shopping cart) je sistem za kupovinu putem interneta koji Vam omogućava da pregledate, birate i kupujete proizvode baš kao i u pravoj prodavnici. Sastoji se od proizvoda koje možete da pregledate i pretražujete.

Kada se odlučite za određeni proizvod, pritiskom na dugme "Naruči", vi dajete znak programu da zapamti taj proizvod dok vi nastavljate dalje sa razgledanjem.

Sadržaj korpe je uvek vidljiv na svakoj stranici, u vertikalnom meniju na desnoj strani.

Proizvode koji su u korpi niste u obavezi da kupite, možete da ih izbacite iz korpe ili da povećavate/smanjujete njihovu količinu.

Šta je registracija?

Postupak registracije podrazumeva otvaranje korisničkog naloga. On se sastoji od Vaših ličnih podataka poput imena, prezimena, mejl adrese i drugih detalja preko kojih možemo da budemo u kontaktu sa Vama i blagovremeno Vas obaveštavamo o statusu Vaših narudžbina, novinama u ponudi guma, prodajnim akcijama i sličnim dešavanjima.

Sigurnost podataka koje unosite prilikom otvaranja korisničkog naloga i u procesu naručivanja proizvoda ima za nas visok prioritet, pa je preduzet određen broj koraka kako bi se omogućio njihov pouzdan, tačan i siguran transfer. Internet prodaja guma koristi SSL (Secure Sockets Layer) tehnologiju enkripcije, kako bi Vaši podaci tokom transfera bili bezbedni.

Detaljnije o sigurnosti podataka i zaštiti privatnosti pogledajte na strani uslovi korišćenja.
Ukoliko još uvek nemate korisnički nalog, pozivamo Vas da se registrujete.
Preko IPG internet prodavnice, gume možete da poručite i ukoliko niste registrovani korisnik.

Šta da radim ako zaboravim lozinku?

Ukoliko ste zaboravili lozinku kliknite na link Zaboravili ste lozinku?. Unesite Vašu e-mail adresu koju ste uneli prilikom registrovanja korisničkog naloga i kliknite na dugme "Pošalji"
U kratkom roku dobićete poruku sa podacima iz Vašeg korisničkog naloga koje možete upotrebiti da se prijavite na naš sistem.

Kako da promenim lozinku?

Lozinku možete promeniti tako što se prijavite na IPG sistem, klikom na link u navigaciji “Profil“ u gornjem desnom uglu, pa potom iz padajuće liste odaberete “Moj profil“. Stranica za prijavu i registraciju koja se otvori Vam omogućava da izvršite prijavu na vaš nalog . Kada se uspešno prijavite, otvoriće Vam se detalji Vašeg korisničkog naloga u kome možete da izvršite promenu lozinke.

Podaci iz Vašeg korisničkog naloga služe nam da budemo u kontaktu sa Vama i blagovremeno Vas obaveštavamo o statusu Vaših narudžbina, novinama u ponudi guma, prodajnim akcijama i sličnim dešavanjima, pa Vas molimo da se postarate da uvek budu tačni.

Naručio sam gume, ali nisam dobio nikakav odgovor?

Ukoliko nakon uspešne registracije na IPG sistem i/ili uspešno obavljene narudžbine, u roku od 24 časa (ne računajući dane vikenda) ne dobijete nikakvu mejl poruku, molimo Vas da najpre proverite Vaš spam direktorijum. Ukoliko u njemu pronađete poruke poslate od strane IPG internet prodavnice, molimo Vas da ih označite kao "Not spam" kako bismo mogli uspešno da komuniciramo sa Vama.

Ukoliko ne pronađete IPG poruke ni u spam direktorijumu, molimo Vas da nam dostavite alternativnu mejl adresu preko koje možemo da komuniciramo sa Vama.

Kako plaćam gume koje sam naručio?

Naručene gume možete platiti na sledeće načine:

  • Preko računa - opštom uplatnicom,
  • Preko računa - e-bankingom,
  • Pouzećem (prilikom preuzimanja guma od kurira).

infostud grupa logo
Copyright © 2009 - 2020 - Sva prava zadržana | Internet Prodaja Guma je deo Infostud grupe
Digitalno oglašavanje
sois logo etrustmark Posetite Internet-prodaja-guma.com na portalu ShopMania