O nama

Istorijat IPG sajta

April 2009

Pokrenut sajt Internet Prodaja Guma

Sajt www.internet-prodaja-guma.com pokrenut je 1. aprila 2009. godine, u okviru preduzeća Rondo, kao poslovna jedinica koja se isključivo bavi prodajom guma preko interneta.

April 2011

E-trgovina AWARD 2011

Kao jednom od najuspešnijih projekata u oblasti elektronskog poslovanja i trgovine, na XI međunarodnoj konferenciji E-trgovina, koja se održala u aprilu 2011. godine, IPG internet prodavnici je dodeljena nagrada E-trgovina AWARD 2011 za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji.

Septembar 2011

Internet kompanija Infostud postala je većinski vlasnik IPG sajta

Početkom septembra 2011. godine, internet kompanija Infostud postala je većinski vlasnik IPG sajta kupovinom 76% vlasništva firme IPG, dok je Rondo ostao manjinski suvlasnik. Infostud je internet kompanija koja razvija i vodi svoje sajtove, a u njenom vlasništvu nalazi se između ostalog i www.polovniautomobili.com, najposećeniji sajt za prodaju polovnih automobila u Srbiji.

Oktobar 2015

Pušten sajt mojagaraza.rs/gume

Mojagraza.rs/Gume je deo sajta mojagaraza.rs koji se bavi gumama i pruža korisnicima jedinstvenu priliku da pročitaju informacije o različitim dezenima guma, utiske vozača koji su ih vozili ali i da pogledaju ponudu guma u tim dezenima.

Decembar 2015

Pušten je u rad novi sajt kompanije Internet Prodaja Guma

Početkom Decembra 2015. godine, IPG pušta novi sajt koji je napravljen u skladu sa najnovijim standardima i tehnologijama na tržištu. Pokriveni su svi standardi od brzog učitavanja preko responsive tehnologije do personalizacije sadržaja.

Jun 2016

Sertifikat oznake poverenja u e-trgovini e-Trustmark

Internet Prodaji Guma dodeljen je sertifikat sa oznakom poverenja e-Trustmark. Ovaj setrifikat dodelio je projekat „Razvoj elektronskog poslovanja“, a finansirala ga je Evropska unija.

O IPG-u

IPG - Internet Prodaja Guma je prva internet prodavnica guma u Srbiji, u čijoj ponudi se nalaze letnje, zimske i gume za sve sezone za putnička, terenska i kombi vozila, kao i moto, skuter i atv gume, vodećih stranih i domaćih proizvođača.

Gume kupljene u IPG internet prodavnici se isporučuju na kućnu ili poslovnu adresu kupca, a na teritoriji Srbije IPG ima veliki broj partnera vulkanizera i servisa za montažu guma, kod kojih je takođe moguće preuzeti kupljene gume i obaviti sve neophodne vulkanizerske usluge.

Pogledajte stranicu Najčešća pitanja na kojoj možete pronaći osnovne informacije i uputstva koja se tiču rada IPG internet prodavnice. Ukoliko niste uspeli da pronađete odgovor na Vaše pitanje ili imate predloge i komentare koje biste hteli da podelite sa nama, molimo Vas da nas kontaktirate.

Kontaktirajte nas

IPG tim

Ljiljana Pavkov

Prodaja

Nina Stantić

Logistika

Momir Vujković

Prodaja

Darko Videnov

ŠEF RAZVOJA

Milenko Jarić

Prodaja

Darko Dragić

Programer
Eksterni saradnik

Aleksandra Vitas

KNJIGOVOĐA

Goran Glogovac

Direktor

Opšti podaci firme Opšti podaci firme

Naziv preduzeća Internet Prodaja Guma doo

Adresa Vladimira Nazora 7, 24000 Subotica

Matični broj 20757922

Poreski broj 107219509

Šifra delatnosti 6312

Naziv delatnosti 6312

Web adresa www.internet-prodaja-guma.com

Kontakt telefon 024 4155 402

Faks 024 4155 411

Kontakt Email prodaja@ipg.rs

Facebook stranica Internet Prodaja Guma

infostud grupa logo
Copyright © 2009 - 2021 - Sva prava zadržana | Internet Prodaja Guma je deo Infostud grupe
Digitalno oglašavanje
sois logo etrustmark Posetite Internet-prodaja-guma.com na portalu ShopMania