Zimske gume - GOODYEAR 175/65 R14C UltraGrip 8 90/88T MS

NEMA NA STANJU

Zimske gume

BESPLATNA ISPORUKA
Uporedi
Stepen iskorišćenja goriva
/
Prianjanje na mokroj podlozi
/
Spoljašnja buka pri kotrljanju
/
Cena

12.601,00 RSD
Guma trenutno nije raspoloživa.
Pošalji upit
Specifikacije za:
GOODYEAR 175/65 R14C UltraGrip 8 90/88T MS
Proizvođači GOODYEAR
Širina 175
Visina 65
Prečnik 14
Opterećenje 90/88
Indeks brzine T (190 km/h)
Sezona zimska
Kategorija Dostavno/minibus vozilo
Garancija 36 meseci
Dezen UltraGrip 8 MS
Spec. oznaka MS

Slični proizvodi
Isporuku guma vršimo putem kurirske službe BEx.Vreme za dostavu od momenta organizovanja isporuke iznosi 1 - 2 radna dana. Račun i garantni list šaljemo u elektronskom obliku na vašu mejl adresu.

Svaka narudžbna pristigla pre 12 sati, može biti na vašoj adresi već sutradan.

Opis: GOODYEAR 175/65 R14C UltraGrip 8 90/88T MS

Ultra Grip 8 ima usmerenu i simetričnu šaru dizajniranu uz pomoć 3D-BIS (Three-Dimensional Block Interlocking System) tehnologije. Njome se kreira gusta mreža lamela koja prekriva čitav gazeći sloj, zbog čega je trakcija na snegu i ledu veća. Istovremeno blokovi imaju dovoljnu čvrstinu da obezbede odlične vozne karakteristike u vožnji po suvom, usled čega guma ima odličnu upravljivost.

Mrežu lamela Ultra Grip 8 dezena dopunjuju kanali u V obliku koji odvode vodu i bljuzgavicu sa kontaktne površine, čime se smanjuje rizik od pojave akvaplaning efekta. Kanali istovremeno služe i da poboljšaju trakciju na snegu, što ovaj dezen čini bezbednim za vožnju u nepredvidljivim i promenljivim zimskim uslovima.

Naročita pažnja je posvećena sirovinskom sastavu, koji je od presudne važnosti kada su u pitanju vozne karakteristike zimskih guma. Ultra Grip 8 se sastoji od funkcionalnih polimera obogaćenih silikonom, što obezbeđuje odlično prijanjanje po mokroj podlozi i otpornost na niske temperature tokom zime. Karkasa je lagana zbog čega je i otpor pri rotaciji manji, usled čega je potrošnja goriva efikasnija, a emisija ugljen dioksida tokom vožnje manja.

Ocena vozača

/
broj ocena : 0

Guma trenutno nije ocenjena.