Zašto je centriranje trapa neophodno za Vaš automobil?

29.03.2024.

Saveti stručnjaka iz Centra Boban

Centriranje trapa (reglaža) često se smatra manje bitnom uslugom kada je reč o održavanju automobila. Veljko Stijepović, rukovodilac post-prodaje iz Centra Boban, sa kojim smo razgovarali o ovoj temi ističe suprotno. Naš sagovornik pojašnjava da je reglaža, koja podrazumeva precizno podešavanje uglova točkova, od ključnog značaja za zdravlje i performanse Vašeg vozila.

Neravnomerna istrošenost guma, često neprimetna golim okom, može biti rezultat loše reglaže, što može dovesti do veće potrošnje goriva i smanjene stabilnosti pri vožnji. Veljko Stijepović naglašava da redovno obavljanje centriranja trapa na njihovom 3D modulu može produžiti vek trajanja guma i smanjiti troškove održavanja Vašeg automobila.

Pored toga, precizno podešeni točkovi osiguravaju bolje upravljanje, stabilnost i sigurnost na putu. Upravljanje vozilom koje je prošlo kroz optičku reglažu postaje lakše i ugodnije, a rizik od iznenadnih problema sa upravljanjem se smanjuje.

Iz Centra Boban preporučuju obavljanje centriranja trapa najmanje jednom godišnje ili nakon udarca u ivičnjak ili bilo kakvog drugog događaja koji bi mogao uticati na geometriju točkova. Ova relativno jednostavna usluga može imati veliki uticaj na performanse, sigurnost i udobnost Vašeg automobila.

Ulaganje u redovno centriranje trapa može Vam dugoročno uštedeti novac i poboljšati iskustvo vožnje. Dodatno, svi kupci guma putem sajta Internet Prodaja Guma ostvaruju 30% popusta na centriranje trapa, i 30% popusta na montažu i balansiranje guma u Centru Boban.

Ostvarite popust na reglažu trapa, tehnički pregled kao i vulkanizerske usluge.

Stoga, sledeći put kada budete razmišljali o održavanju svog vozila, ne zaboravite na važnost optičke reglaže i posetite Centar Boban u Dunavskoj 13 u Beogradu,kako biste osigurali da Vaš automobil ostane u vrhunskom stanju. Vaša bezbednost i udobnost na putu zavise od toga!

Potražite gume na sajtu Internet prodaja guma i obezbedite sebi ekskluzivne popuste.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express