Adrenalinska injekcija – GoodWood Festival of Speed

29.06.2023.

GoodWood Festival of Speed je spektakularan događaj koji vam pruža priliku da u svoj punoći osetite moć adrenalina. On nastaje kao kombinacija brzine, prisustva različitih automobila i mnogih zanimljivosti. Ova godišnja manifestacija ima korene u čuvenom istorijskom Goodwood Motorsport Circuitu u Engleskoj, koji se poslednji put održao 1966.

Adrenalinska injekcija - GoodWood Festival of Speed

GoodWood Festival of Speed prvi put je održan 1993. godine i od tada je postao nezaobilazno mesto za sve ljubitelje trka i automobila. Ovaj festival nudi jedinstvenu priliku da se uživo doživi snaga i lepota najprestižnijih automobila svih vremena. Staze za trke se protežu kroz bujnu englesku prirodu. Pored ove lepote, posetioci mogu svedočiti neverovatnim trkama, demonstracijama i svečanim paradama klasičnih automobila.

Adrenalinska injekcija - GoodWood Festival of Speed

Ali GoodWood Festival of Speed nisu samo trke. Ova manifestacija nudi i niz zanimljivih aktivnosti koje privlače ljubitelje svih uzrasta. Možete da se divite prelepim oldtajmerima, da razgovarate sa legendarnim vozačima, vidite najnovije koncepte automobila i upustite se u adrenalinske vožnje u simulatorima. Takođe, festival pruža mogućnost susreta sa poznatim ličnostima iz sveta automobilizma i učenje od sručnjaka kroz različite prezentacije i diskusije.

Počeci i značajMoto GP Grand Prix trke

Najuzbudljiviji događaj manifestacije

Jedan od najuzbudljivijih događaja na GoodWood Festival of Speed je Hillclimb – vožnja uzbrdo, od kojih je lako moguće da vozačima počnu da podrhtavaju kolena. Automobili različitih klasa i epoha testiraju svoje granice na krivudavoj stazi uz uzbuđujući aplauz publike. Ova trka predstavlja pravi test hrabrosti, veštine i brzine.

Formula 1globalni fenomen u svetu trka

Adrenalinska injekcija - GoodWood Festival of Speed

Ova manifestacija je prava poslastica za sve zaljubljenike u automobile. Ovde se kombinuje strast prema trkama, automobilska istorija i inovacije. Na manifestaciji se slavi snaga motora, dizajn automobila i nesalomiva veza između vozača i mašine.

Ovde se snovi o brzini ostvaruju i pišu se nova poglavlja o automobilskoj strasti. I zato, pripremite se za uzbudljivu vožnju i pridružite se  GoodWood Festival of Speed. Manifestacija se ove godine održava od 13. do 16. jula.

Trenutnu ponudu guma potražite na sajtu Internet prodaja guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express