BF Goodrich g-Grip All Season 2 obećavaju mnogo

02.04.2020.

Zbog agresivnog i dinamičnog, lako prepoznatljivog profila, gume BF Goodrich g-Grip All Season 2 obećavaju mnogo. Imaju bolje performanse u odnosu na svog prethodnika, pa nude i mnogo više zadovoljstva u vožnji.

BF Goodrich g-Grip All Season 2 obećavaju mnogo

Imaju usmeren dezen i predviđene su za sve sezone za putnička vozila. Lansirane su 2016. godine. Performanse su im takve da zadovoljavaju dobro ponašanje i u vlažnim i suvim uslovima. Takođe, sertifikovane su za upotrebu u zimskim uslovima, pa se na njihovom boku može naći simbol pahulje.

Dezen im je identičan gumama Kleber Quadraxer 2 koje su se pojavile iste godine. Obe pripadaju velikoj Michelin grupaciji.

Karakteristike i prednosti dezena BF Goodrich g-Grip All Season 2

Trag kočenja na mokrom kraći je za 1,6 m (5%) u odnosu na prethodnu generaciju istih dimenzija (za merenja je korišćena dimenzija 205/55 R16). Kada je u pitanju označavanje po propisima Evropske unije, za prijanjanje na mokroj podlozi oznake su im “B” i “C”.

Pored poboljšanog rukovanja, otpornost na akvaplaning povećana je za 4 – 8%. Kontaktna površina je optimizovana, pa je zaustavni put na suvom putu smanjen za 3,5 m (9%).

BF Goodrich g-Grip All Season 2 obećavaju mnogo

Usmeren V dezen obezbeđuje brzo odvođenje vode sa kontaktne površine. Centralni deo kao i veliki rameni blokovi omogućavaju idealno upravljanje na ravnom putu, kao i prilikom skretanja pri velikim brzinama. Takođe omogućavaju hitre manevre na vlažnoj i suvoj površini.

Zahvaljujući brojnim lamelama i kanalima za odvođenje, postiže se odlična kontrola u zimskim uslovima i dobar manevar po snegu.  S obzirom na to da gume nose oznaku M+S i pahulju, idealne su za upotrebu u blagoj zimskoj klimi. Imaju dobar start i kočenje na snežnim putevima.

Kakvo je vaše iskustvo sa ovim gumama? Da li ste zadovoljni gumama za sve sezone bilo koje robne marke? Pišite nam o svemu tome u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express