Prava zimska: ContiWinterContact TS 850

08.10.2013.

ContiWinterContact TS 850 je nova zimska guma koja je neposredno nakon svoje premijere višestruko nagrađivana od strane raznih nezavisnih organizacija za testiranje guma.

Continental ContiWinterContact TS 850 1

ContiWinterContact TS 850 može se pohvaliti velikim brojem tehničkih inovacija. Optimizovana je za kočenje u ekstremnim situacijama i pokazuje bolje kočenje na snegu od svoje prethodnice. Veliki broj blokova za poboljšanje trakcije u remenoj oblasti profila gaznog sloja i efikasni sistem lamela obezbeđuju pravovremeno kočenje i optimalno prianjanje gume u zimskim vremenskim prilikama. Rezultat ovakve tehnologije je kraći kočioni put na snežnom, ledenom i vlažnom putu. Takođe, upravljanje je unapređeno, smanjen je otpor pri rotaciji, a time je produžen životni vek gume.

Da bi gumu ContiWinterContact TS 850 učinili bezbednijom, ekonomičnijom i ekološki nastrojenijom, Continentalovi inženjeri potrudili su se da svi osnovni elementi zimske gume budu savršeno napravljeni. Zato je ova guma izuzetno stabilna u svim zimskim uslovima.

U nedavno sprovedenom AutoZeitung testu zimskih guma, testirano je osam modela zimskih guma dimenzija 195/65 R15. Svih osam guma prošlo je kroz test od osamnaest disciplina na snegu i ledu, ali i na suvoj i vlažnoj podlozi. Na ovom testu pobedila je guma ContiWinterContact TS 850 koja se može montirati na veliki broj putničkih vozila od kompakta do više srednje klase kao što su Mercedes A klasa, B klasa, Toyota Avensis i Volvo 70.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima gumu ContiWinterContact TS 850. Pogledajte našu ponudu.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express