CORDIANT Comfort PS400

09.05.2011.

CORDIANT Comfort PS400 su letnje gume ruske kompanije „Sibur“, jedne od pet najvećih proizvođača guma u Evropi. Prilagođene su promenljivim letnjim uslovima vožnje, namenjene automobilima iz budžet i srednje klase, a koriste se pri prvoj ugradnji za Reno Logan i Reno Sandero.

CORDIANT Comfort PS400

Po svojim osobinama među kojima su odlična zaustavna moć po suvom i vlažnom putu, upravljivost, udobnost, nizak nivo buke, otpornost na habanje i dugotrajnost, CORDIANT Comfort PS400 ne zaostaje za svojom konkurencijom, osim po ceni.

Visoke performanse ovog letnjeg dezena plod su uspešnog dizajna gazećeg sloja. Stabilnost u vožnji po mokrom putu obezbeđuje mreža kanala za odvođenje i istiskivanje vode iz aktivne zone prijanjanja, što smanjuje rizik od pojave akvaplaninga.

Četiri uzdužna kanala pružaju dobru upravljivost i reakciju na volanu, a zahvaljujući precizno proračunatoj geometriji blokova duž oboda, smanjen je otpor pri rotaciji i nivo buke, dok je istovremeno povećana površina kontakta sa podlogom.

Sitni kanali koji se pružaju preko blokova na obodu gume povećavaju prijanjanje i obezbeđuju stabilnost pri ubrzanju na različitim površinama i prilikom iznenadnog kočenja, čineći da CORDIANT Comfort PS400 bude lako upravljiv i bezbedan u vožnji.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express