Dunlop RoadSmart II

18.06.2013.

Dunlop RoadSmart II

Stabilnost, odlično prianjanje na suvoj i vlažnoj podlozi ili dugotrajan gazeći sloj glavne su karakteristike dobre sportske turing moto-gume. Upravo sve to Dunlop je postigao sa novom gumom RoadSmart II.

Dunlop RoadSmart II je naslednica gume RoadSmart koja je predstavljena 2008. godine. Od tada, Dunlop se svojski potrudio da usavrši tehnologiju i razvije moto-gumu najviših performansi. Na tom putu veoma mu je pomogao i razvoj guma Sportmax Q2 i Sportmax D211 GP-A.

Pri razvoju, akcenat je bio na postizanju veće kilometraže i udobnosti u vožnji.

Dunlopovi tehničari i test vozači su tokom dve godine razvijanja ove gume sproveli preko 500 testova na putu dugom preko 700.000 kilometara.

RoadSmart guma kritikovana je zbog dve stvari: upravljivosti i prianjanja. Dunlop nije želeo da rizikuje i korigovao je ove mane na njenoj naslednici.

RoadSmart II namenjena je težim i sportski orijentisanim motociklima.

Dezen gazećeg sloja unapređen je, pa je kočenje na mokroj podlozi poboljšano. Za dobro kočenje na suvom i na mokrom zaslužni su specijalni zarezi na prednjoj gumi. Kočioni put skraćen je u odnosu na prethodnicu.

Tehnologija beskonačnog pojasa daje gumi Dunlop RoadSmart II bolju stabilnost, jer povećava krutost gume, ali ne na račun udobnosti i kvaliteta.

Multi Tread tehnologija povećava broj pređenih kilometara, jer je 25 odsto gazećeg sloja napravljeno od izdržljivije gume, dok je na rubovima smeša mekša radi boljeg prianjanja pri nagibima.

RoadSmart II otporna je na akvaplaning zahvaljujući kanalima kroz koje voda otiče sa gume.

Dunlop RoadSmart II je komforna guma; po prvi put je pri razvoju moto-guma korišćena tehnologija svojstvena u izradi guma za porodične automobile koja maksimalno redukuje podrhtavanje motocikla i pruža veću udobnost pri dužim putovanjima.

Pogledajte koje sve dimenzije gume Dunlop RoadSmart II imamo u Internet Prodaja Guma prodavnici.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express