Dunlop SP Sport Maxx GT: Dokazana na trkačkim stazama

13.02.2015.

Izabrana kao deo originalne opreme za VW Golf, Škodu Octaviju, Jaguar XJ i mnoge druge automobile, SP Sport Maxx GT je letnja guma dizajnirana da isporuči odlične performanse i visoku upravljivost – čak i kada se nalazi na tehnološki veoma naprednim sportskim automobilima.SP_SportMaxx_GT

Uz ovu gumu uživaćete u izuzetnom prianjanju. Ravniji profil povećava površinu gume koja dolazi u kontakt sa podlogom, a tim se ostvaruje i precizno upravljanje i komunikacija sa putem. Smeša od čađi poboljšava prijanjanje na suvoj površini.

Dunlop SP Sport Maxx GT pruža stabilnost pri velikim brzinama i u zavojima. Novi hibridni pojas (HOB – Hybrid Overlay Bandage) doprinosi smanjenju deformacije gume čak i pri velikoj brzini, a tehnologija gazećeg sloja sa više radijusa omogućava mirniju promenu oblika gume pri prelasku iz vožnje pravo na vožnju u krivini. Pritisak se prenosi po celoj kontaktnoj površini, čime se postiže ujednačeniji prenos kod prelaza pri skretanju.

Dunlopova tehnologija RunOnFlat omogućuje nastavak vožnje nakon bušenja ili oštećenja gume do 80 kilometara uz maksimalnu brzinu koja iznosi 80 km/h. Guma SP Sport Maxx GT razvijena na osnovama Dunlopove inovativne tehnologije Touch (Touch Technology®) omogućava izvanrednu upravljivost. Asimetričan dezen gazećeg sloja obezbeđuje precizno upravljanje i stabilnost, a izuzetno dobrim povratnim informacijama o putu obezbeđuje kontrolu nad vozilom. Ravniji dezen gazećeg sloja omogućava bolji kontakt gume sa putem nego ikada ranije, a smanjeno područje gume u odnosu na kanale je poboljšano, što omogućava preciznije upravljanje i stabilnost.

Internet Prodaja Guma u svojoj prodavnici ima gumu Dunlop SP Sport Maxx GT

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express