Dunlop StreetResponse 2

30.03.2015.

Dunlop StreetResponse 2 je letnja guma čija je ključna prednost kraći put zaustavljanja na mokrim putevima i veća otpornost na akvaplaning.

Dunlop StreetResponse 2

Ova guma na obodu ima dva široka kanala koja doprinose boljoj apsorpciji vode sa gazećeg sloja. Mnogobrojni bočni kanali omogućavaju bolje odvođenje vode sa gazećeg sloja i ostvaruju veliki broj rubova za prianjanje. Dunlop StreetResponse 2 ima bolje prianjanje na mokroj podlozi. Ova guma efikasnije prodire kroz sloj vode zbog novog spoljašnjeg preseka gume sa zaobljenom površinom naleganja. Dunlop StreetResponse 2 bolje koči na mokroj podlozi od svoje prethodnice Dunlop StreetResponse. Kočioni put na mokrom putu pri brzini od 80 kilometara na sat kraći je za 2 metra. To je i ključna prednost ove gume.

Dunlop StreetResponse 2 pruža precizno upravljanje na suvoj podlozi. Gazeći sloj je unapređen, pa sada ima tri ili četiri rebra. Centralno rebro svojom čvrstinom doprinosi da guma bolje prianja pri kočenju. StreetResponse 2 pruža 4 odsto bolje performanse pri kočenju na suvoj podlozi u odnosu na prethodnicu. Zaustavni put na suvom pri brzini od 100 kilometara na sat kraći je za 1,5 m.

Letnja guma Dunlop StreetResponse 2 štedi gorivo, a na testiranju broja pređenih kilometara nadmašila je postojeću gumu za 10 odsto.

Visa verified Mastercard Banca Intesa

Master / Visa American Express
Infostud grupa logo
Copyright © 2009 - 2022 - Sva prava zadržana | Internet Prodaja Guma je deo Infostud grupe
Sois logo Etrustmark Posetite Internet-prodaja-guma.com na portalu ShopMania