Fulda EcoControl i EcoControl HP

11.03.2014.

Jedna od vodećih nemačkih kompanija za proizvodnju guma, Fulda, ponosna je na karakteristike svoje dve letnje gume i njihov uspeh na tržištu – Fulda EcoControl i EcoControl HP.

Fulda EcoControl HP

Fulda EcoControl namenjena je vozačima koji žele da pređu više kilometara i imaju bolju kontrolu nad vozilom na mokrom putu. Šare su joj asimetrične, a može se pohvaliti i inovativnom smesom gazećeg sloja na bazi silike. Fulda EcoControl obezbeđuje bolje prianjanje, više pređenih kilometara i manju potrošnju goriva.

Letnja guma Fulda EcoControl ima kraći put kočenja na mokrim putevima u odnosu na svoju konkurenciju. Gumena smesa od koje je napravljena prilagođava se uslovima na putu i utiče na izdržljivost gume. Prianjanje na mokroj površini sada je veće jer Fulda EcoControl prianja većom gazećom površinom.

Guma Fulda EcoControl napravljena je za izuzetno velik broj kilometara i zato garantuje dugotrajnu bezbednost. Širi gazeći sloj omogućuje gumi ravnomernu raspodelu pritiska na podlogu, što znači manje najveće vrednosti pritiska. Zato se guma EcoControl ravnomerno troši i prelazi više kilometara. Zbog veće dubine gazećeg sloja i nove smese za hladnu vožnju količina iskoristive gume veća je pa je zato veća i ukupna kilometraža.

Guma Fulda EcoControl HP je letnja guma visokih performansi za automobile srednje i više klase. Njen glavni adut je elipsast spoljašnji oblik preseka gume i nepovezana ramena rebra.

Veća moć kočenja na mokroj podlozi. Fulda EcoControl HP napravljena je od smeše gazećeg sloja sa punom silikom. Poseduje i brojne AquaFlow kanale, pa je, kao i guma Fulda EcoControl, otporna na akvaplaning. Široki obodni i poprečni kanali omogućuju efikasno raspršivanje vode ispod kontaktne površine gume. Otvoreni dezen gazećeg sloja na unutrašnjoj strani gume sa širokim kanalima omogućuje raspršivanje vode.

Fulda EcoControl HP ima dezen EcoTread koji omogućuje manju potrošnju goriva, a smeša polimera sa nano česticama zaslužna je za veliku kilometražu.

Fulda EcoControl i EcoControl HP spadaju u tihe gume koje obezbeđuju udobnu i mirnu vožnju.

Internet Prodaja Guma u svojoj prodavnici ima gume Fulda EcoControl i EcoControl HP.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express