SUPER CENA - SUNFULL 205/55 R16!
SUPER CENA - SUNFULL 205/55 R16!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

25.06.2013.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Goodyear je 2011. godine predstavio gumu za koju ponosno ističe da je „jedan korak za čoveka, ali veliki korak za sigurnost u krivinama“. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 je letnja guma koja spaja tehnologiju Active CornerGrip i smesu gazećeg sloja koja je namenjena trkačkim gumama.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, inovatinog dezena gazećeg sloja sa trodimenzionalnim blokovima, može se pohvaliti kraćim zaustavim putem pri kočenju na mokroj i suvoj podlozi i većoj kontaktnoj površini pri prianjanju. Sve to zahvaljujući tehnologiji ActiveBraking.

Revolucionarna tehnologija aktivnog kočenja skraćuje kočioni put do 3 metra. Pored toga, povećava se površina koja je pri kočenju u kontaktu sa podlogom. Veća kontaktna površina znači bolje prianjanje koje omogućava kraći kočioni put.

Nova smesa gazećeg sloja kombinacija je polimera velike molekulske mase i veće količine silike i čađi.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 guma može se pohvaliti da nije teška. Takođe, tiha je, ekonomična i ekološki nastrojena. Uz pomoć priznate tehnologije FuelSaving, ova guma omogućava manju potrošnju goriva i manju emisiju ugljen-dioksida.

Spoljašnj oblik gume Eagle F1 Asymmetric 2 usavršen je, a krutosta gazećeg sloja omogućava ravnomerni pritisak po površini. Samim tim, ova guma može preći više kilometara od prethodnice.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 prošla je i kroz test nezavisne organizacije TÜV SÜD Automotive. Imala je veoma dobre rezultate i tri metra kraći zaustavni put na mokroj podlozi u odnosu na prosečan rezultat koji su postigle tri glave konkurentske gume.

Ova guma odlično se pokazala i na testovima upravljivosti na suvoj podlozi, ali i kočenju na istoj – zaustavila se dva metra pre u odnosu na konkurentkinje.

Na TÜV SÜD Automotive testiranju, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 potvrdila je da ima mali otpor pri kotrljanju, čak 7 odsto manji u odnosu na druge testirane gume.

Hugues Despres, direktor brenda Goodyear za Evropu, Bliski istok i Afriku kaže: „Ne možete se pripremiti za baš sve što može da vas snađe na putu, ali guma Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 daje osećaj vozaču da je bolje pripremljen za iznenađenja koja ga na tom istom putu očekuju.“

Pogledajte koje sve dimenzije gume Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 imamo u Internet Prodaja Guma prodavnici.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express