Kleber Quadraxer 2 pravi izbor za celu godinu

11.02.2021.

Ukoliko želite da izbegnete zamenu guma na prelazu iz jedne sezone u drugu, Kleber Quadraxer 2 je pravi izbor za vas.

Kleber Quadraxer 2 su gume za sve sezone za putnička vozila sa usmerenim dezenom. Dizajnirane su tako da obezbede vozaču sigurnost i kontrolu na putu u svim situacijama tokom cele godine.

Model karakteriše stabilno i lako upravljanje. Efikasno kočenje i pouzdano naleganje na put u svim situacijama, uključujući i blagi sneg su takođe neke od odlika. Spadaju u vrlo trajne guma, a cena im je pristupačna u odnosu na kvalitet koji pružaju. Kao i sve gume za sve sezone, njihovim korišćenjem smanjuju se troškovi povezani sa montažom i demontažom na smeni godišnjih doba.

Kleber Quadraxer 2 pravi izbor za celu godinu

Poređenje sa prethodnom generacijom

Masovna proizvodnja počela je 2016. godine. One su zamenile prvu generaciju guma Kleber Quadraxer. U poređenju sa njima, zbog poboljšanja gazeće površine, imaju karakteristike koje su prihvatljivije današnjim vozačima.

Poboljšano im je prijanjanje na mokroj podlozi. Po označavanju guma po propisima EU, za ovaj kriterijum imaju oznaku “B”.

Povećana je sigurnost na suvim podlogama jer im je trag kočenja za 9% kraći. Dokazano je poboljšano prijanjanje na snegu, pa na boku imaju oznaku pahuljice uokvirenu planinom kao i oznaku M+S.

U odnosu na prethodnu generaciju, asortiman je proširen na više različitih dimenzija i varijanti. Time je obuhvaćen veći broj različitih vozila koja imaju mogućnost korišćenja ovog modela.

Po merenjima koja su sprovedena od strane proizvođača, broj pređenih kilometara u odnosu na konkurenta iz iste kvalitativne kategorije je veći za 9634 km.

Dezen je identičan dezenu BF Goodrich g-Grip All Season 2. Ovo ni malo ne iznenađuje jer su i BF Goodrich i Kleber, gume istog kvalitativnog segmenta i pripadaju istoj porodici Michelin.

O kvalitetu proizvoda najbolje svedoči sam korisnik. Ukoliko imate ove gume, podelite vaše mišljenje o njima ovde u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express