SUPER CENA - SUNFULL 205/55 R16!
SUPER CENA - SUNFULL 205/55 R16!

Drugo ime za Kleber – pouzdanost, bezbednost i dugovečnost

10.10.2013.

Već sto godina francuska kompanija Kleber gradi svoju reputaciju na temeljima tri pravila: pouzdanost, bezbednost i dugovečnost. Ova tri kvaliteta čine poznati evropski brend jednim od lidera na tržištu guma i partnerom vodećih automobilskih proizvođača.

Kleber gume

Iz Klebera kažu: „Kada izaberete naše gume, izabrali ste bezbednost na mokrim putevima, udobne gume i izvanredan odnos cene i kvaliteta“. Sa Kleberovih fabričkih traka silaze letnje i zimske putničke i poluteretne gume. Kleberove letnje gume Ova kompanija proizvodi gume za sportska vozila velike kubikaže, za gradske automobile, kompaktne sedane, limuzine i minivanove, ali i za poluteretna vozila.

Tokom sunčanih dana, letnji program podrazumeva odlično kočenje i savršeno prianjanje. Kada padne kiša, Kleber guma podjednako se dobro drži. Tokom zimskih dana, duboka šara i optimalna lamelizacija obezbeđuju vašim Kleber zimskim gumama dobru upravljivost i pouzdanost.

Kleber kompanija osnovana je 1911. godine pod okriljem kompanije BFGoodrich. Iste te godine proizvedena je i prva Kleber guma. Godine 1951. izbacili su na tržište prvi tubeless sistem, odnosno gumu bez unutrašnje gume, koji je i danas u širokoj upotrebi. Kleber je napravio revoluciju u gumarskom svetu i tehnološki se postavio ispred drugih proizvođača guma. Sedamdesetih godina maskota Klebera postaje pas rase bokser. Michele Mouton sa svojim Audijem koji je imao Kleber gume 1981. godine osvojila je San Remo reli. Ujedno, ona je prva žena koja je osvojila neki od svetskih kupova. Od 1981. Kleber je u vlasništu Michelina.

Prodavnica Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima Kleber gume; letnje gume za putnička vozila (Kleber Viaxer, Kleber Dynaxer, Kleber Hydraxer), letnje gume dostavna vozila (Kleber Transpro), zimske gume za putnička vozila (Kleber Krisalp, ), zimske gume za dostavna vozila (Kleber Transalp

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express