Lako do besplatnih zimskih guma i drugih nagrada

20.09.2012.

Polako ali sigurno stiže zima. Za mnoge to znači jurcanje po tržnim centrima u potrazi za savršenim čizmama, a za savesne vozače pripremanje za zimsku sezonu. Iako još ne znamo kako će se Zakon o bezbednosti saobraćaja tačno primenjivati, podsećamo: uz dobru gumu, sigurno na drumu. IPG internet prodavnica rešila je da vam olakša pripremu za zimu i pokloni vam dva seta zimskih guma proizvođača Nokian i Kumho.

Ali to nije sve. Druga nagrada je sistem za praćenje pritiska u gumama. Delimo dva ova sistema. Ovo je veoma korisna stvar za sve vozače tokom cele godine, jer upozorava kada pritisak u gumama padne ispod preporučenog.

Sledeća nagrada posebno će vas obradovati s obzirom na česta poskupljenja goriva. Delimo tri vaučera za gorivo u vrednosti od po 3.000 dinara. Ovo su najatraktivnije nagrade, a delićemo i utešne poput majica i osveživača.

esrebrenica-anketa-620x400

Šansu da dobiju neku od navedenih nagrada imaju svi koji popune nagradnu anketu od 12 pitanja.

Naša nagradna igra traje od 10. septembra do 10. oktobra 2012. godine. Pravo na učešće imaju lica starija od 18 godina, a dobitnici će biti nasumično izvučeni. Srećni dobitnici će o rezultatima nagradne igre i preuzimanju nagrada biti obavešteni lično i putem sajta  www.internet-prodaja-guma.com, najkasnije 10 dana od završetka nagradne igre.

Srećno!

 

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express