Lassa

03.10.2013.

Lassa je vodeća turska kompanija koja se bavi proizvodnjom guma i gumarskih proizvoda.

Lassa gume 1

Koreni ove firme sežu u 1974. godinu kada je Lassa osnovana od strane Sabanci Group i partnera. Nakon što postaje produžena ruka proizvodnje japanskog gumarskog giganta, kompanije Bridgestone, Lassa postaje podbrend Brise. Danas se Lassa gume proizvode po najnovijoj Brisa tehnologiji kojoj prethode opsežna istraživanja i sistematski razvoj.

Rastući iz dana u dan u gumarskoj industriji, Brisa izvozi svoje znanje i iskustvo kako na turske, tako i na puteve širom sveta. Najviše se prodaje po evropskim zemljama. Proizvedene u Brisi, koja ima jednu od najvećih fabrika na svetu sa svojim 350.000 kvadratnih metara površine, Lassa gume montiraju se na vozila u preko 50 zemalja. Glavne karakteristike koje čini Lassu vodećim proizvođačem guma u tom delu Evrope su odlična usluga u kombinaciji sa odličnim proizvodima. Danas Lassa drži status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda na turskom tržištu.

U skladu sa potrebama na domaćem i internacionalnom tržištu, Lassa u ponudi ima proizvode koji su odobreni od strane nezavisnih institucija za testiranje, a čiji je kvalitet potvrđen velikim brojem nagrada. Na polici ove kompanije nalazi se Nagrada za nacionalni kvalitet za 1993. i Nagrada za evropski kvalitet za 1996. godinu. Lassa gume dobile su potvrdu o kvalitetu i od strane nezavisnog nemačkog instituta TUV SUD.

Lassa svoju tehnologiju reprezentuje ne samo na putevima, već i na trkačkim stazama. Lassa trkačke gume proizvode se po specijalnoj tehnologiji u Izmitu od 2005. godine. Ove gume učestvovale su na svim trkama u Turskoj i postizale zavidne rezultate. Zato Lassa Rally tim od 2009. godine predstavlja Tursku na evropskim takmičenjima. Stručnost pokazana u razvoju trkačkih guma preusmerava se i na razvoj automobilskih guma. Na taj način Lassa dobija gume koje su trajnije i imaju bolje performanse.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima Lassa gume i to: zimske putničke (Snoways2, Snoways Era+, Snoways Era), zimske gume za dostavna vozila (Wintus), zimske gume za 4×4/SUV vozila (Competus Winter).

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express