Letnji sportista: Michelin Pilot Sport 3

25.03.2014.

Michelin Pilot Sport 3 je letnja guma namenjena sportskim verzijama malih serijskih automobila, ali i kupeima, roadsterima i luksuznim modelima sa 18-inčnim i 19-inčnim felnama.

Michelin Pilot Sport 3

Ovu gumu odlikuje izvrsno prianjanje, na vlažnoj površini odlično prianja, posebno je dobra u tome u krivinama. Michelin Pilot Sport 3 može se pohvaliti i kraćim zaustavim putem u odnosu na prethodnicu. Naime, kočioni put 3 metra je kraći. Ova letnja guma štedi gorivo i omogućava veći broj pređenih kilometara.

Jasna reakcija na kretanje volana. Iz Michelina na konto ove karakteristike kažu: Michelin Pilot Sport 3 omogućava jake emocije u vožnji“.

Prilikom razvoja gume primenjene su jedinstvene napredne tehnologije: Green Power Compound, Anti Surf System i Programmed Distortion arhitektura gume. Sve ove tehnološke inovacije razvijene su u Michelinovom tehnološkom centru. Anti Surf System omogućava veliku otpornost na akvaplaning jer optimizovan profil preseca bare. Green X oznaka na boku gume Michelin Pilot Sport 3 garantuje jednu od najboljih efikasnosti na tržištu. To znači da automobili koji imaju gume sa ovom oznakom troše manje goriva i emituju manje ugljed-dioskida. Revolucionarna gumena smesa „Green Power Compound“ doprinosi boljim performansama i većoj uštedi.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Michelin Pilot Sport 3. Pogledajte našu ponudu.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express