Michelin Primacy Alpin PA3

24.11.2009.

Michelin Primacy Alpin PA3 je zimska guma dizajnirana tako da svojim svojstvima zadovolji potrebe različitih kategorija automobila: od sportskih kupea preko sedana do terenaca i džipova. Skoro sve dimenzije koje se proizvode u dezenu Primacy Alpin PA3 nose oznaku Green X koja potvrđuje da se upotrebom ovih guma doprinosi smanjenju potrošnje goriva i emisije ugljen-dioksida u atmosferu.

Michelin Primacy Alpin PA3 SLIKA 1

Michelin Primacy Alpin PA3 krase poboljšana zaustavna moć i kontrola tokom vožnje u zimskim uslovima kao što su hladnoća i sneg. Zahvaljujući suncokretovom ulju koje ova guma ima u svom sirovinskom sastavu, povećana je trakcija pri niskim temperaturama i zaustavna moć i upravljivost na mokroj podlozi, kao i sveukupna svojstva u vožnji na snegu. Dezen ima usmerenu šaru koja se sastoji od nezavisnog oboda i centralnog rebra, između kojih su smešteni masivni blokovi. U izradi lamela je korišćena Michelinova StabiliGrip™ tehnologija koja obezbeđuje dodatno prijanjanje čime se poboljšava ubrzavanje i upravljivost na snegu i ledu.

Kada se sve navedeno uzme u obzir, ne iznenađuje činjenica da Primacy Alpin PA3 nosi oznaku „pahulje“ kao dokaz da zadovoljava stroge zahteve gumarske industrije kada su zimske gume u pitanju.

S obzirom na izuzetne performanse na snegu i ledu koje ima Primacy Alpin PA3 zahvaljujući svom sirovinskom sastavu, obavezna je njihova montaža na sva četiri točka kako bi se obezbedila odgovarajuća kontrola nad vozilom tokom vožnje.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express