Nepobediva na snegu i ledu: Nokian WR SUV 3

28.01.2014.

Nokian WR SUV 3 je zimska SUV guma koja pobeđuje: osvojila je prvo mesto na testiranju zimskih guma 2013. godine u organizaciji nemačkog magazina specijalizovanog za SUV vozila „OFF ROAD“.

Nokian WR SUV 3

Ova guma namenjena je za tržište Centralne Evrope, gde su zime oštre i često nemilosrdne. U odnosu na prethodnicu Nokian WR G2 SUV, Nokian WR SUV 3 ima poboljšano prianjanje u zimskim uslovima, pa je ponašanje ove gume na snegu i ledu još bolje. Upravljivost je odlična i na snežnim i suvim površinama.

Nokian WR SUV 3 ima simetričnu i usmerenu šaru. Napravljena je od nove smeše, posebno razvijane za SUV vozila, koja omogućava vozačima bezbednu vožnju tokom zimskih meseci. Ova guma ima čvrste lamele koje su trodimenzionalne i prostiru se preko celog gazećeg sloja. Stabilnost je na taj način garantovana. Nokian WR SUV 3 sprečava klizanje na bljuzgavici i otporna je na akvaplaning.

Poboljšana upravljivost na suvoj podlozi. Nokian WR SUV 3 ima podizače kanala na gazećem sloju, pored centralnog kanala, pa je upravljanje na suvim putevima bezbednije. Ti podizači kanala sprečavaju da se kamenčići zaglave u gazećem sloju. Nokian WR SUV 3 poseduje i žljebove za hvatanje snega na uzdužnim i poprečnim kanalima na gazećem sloju. To omogućava čvrsto prianjanje na mekanim podlogama, kao što je recimo sneg.

Zimska guma visokih performansi namenjena SUV vozilima je pobednik testiranja nemačkog magazina specijalizovanog za SUV vozila „OFF ROAD“. Iz uredništva ovog magazina Nokian WR SUV 3 opisali su kao „nepobedivu na ledu i snegu“.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Nokian WR SUV 3.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express