Nokian: Nove dugotrajne gume za SUV-ove

16.09.2014.

Jedan od najvećih proizvođača guma na svetu, Nokian Tyres, širi svoju ponudu guma za SUV-ove i najavljuje predstavljanje pet novih letnjih modela.

Nokian Hakka Black and Blue SUV

Nokian prati trendove – ekspanzija SUV segmenta mora biti propraćena novim modelima za ova vozila. A s obzirom da su Nokian gume za SUV-ove najpopularnije na tržištu, ovaj proizvođač je sabrao dva i dva i uskoro proširuje svoju ponudu sa pet novih letnjih SUV guma koje će, kako najavljuje, biti dugotrajnije.

Ono po čemu će nove gume biti karakteristične je Nokian „Aramid Sidewall“ tehnologija. To znači da će struktura bokova guma biti izuzetno jaka, pa će nove Nokian gume za SUV-ove pružati dugotrajnost i bezbednost i na najzahtevnijim terenima i u iznenadnim situacijama na putu. Novi materijal koristi se u vojnoj industriji. U kombinaciji sa preciznom upravljivošću, jedinstvena dugotrajnost Nokian guma pružiće izuzetno uživanje i udobnost pri vožnji snažnih SUV-ova, kažu iz Nokiana.

Iz kompanije kažu da se ove specijalne gume dizajniraju za rastuća SUV tržišta – nordijske zemlje, centralnu Evropu i Rusiju.

Nokian najavljuje nove Hakka letnje modele guma za pomenuta tržišta – Nokian Hakka Black SUV i Nokian Hakka Blue SUV. Nokian Hakka Blue SUV namenjena je malim i SUV-ovima srednjih dimenzija. Pruža beskompromisnu bezbednost i udobnost od prvih dana proleća do kraja jeseni. Sportska Nokian Hakka Black SUV guma dizajnirana je za veća vozila. Ona pruža snažno i precizno upravljanje. Ponuda Hakka letnjih guma biće proširena i gumom Nokian Nordman S SUV, dugotrajnom i udobnom opcijom za starija i manja SUV vozila.

Ove gume imaće premijeru na proleće 2015. godine, a iz Nokiana najavljuju da će „progutati“ konkurenciju.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima Nokian gume za SUV vozila. Pogledajte našu ponudu.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express