PIRELLI Winter SottoZero 3 – zimska guma

10.12.2015.

Pirelli Winter SottoZero 3 je guma idealna za sve zimske uslove, a namenjena je premijum vozilima.
Koristeći vrhunske tehnologije, osmišljena je guma koja savršeno odgovara svim modelima vozila i idealno podržava njihove specifične karakteristike.

Razvojni tim PIRELLI-ja napravio je ovu kreaciju u saradnji sa auto inžinjerima. Cilj im je bio da u svim zimskim uslovima postignu maksimalnu kontrolu i bezbednost, kao i sve ostale potrebne performanse.

PİRELLİ'DEN YENİ KIŞ LASTİĞİ Sottozero3_4

Prednosti koje se ističu –

1. Unutrašnja struktura sastoji se od duple čelične trake, ojačane spiralno obmotanim poliamidom, čime je poboljšana termička stabilnost. Time je omogućeno da gume budu manje osetljive na temperaturne promene vazduha i puta.

2. Inovativna smeša sa specijalnim polimerima poboljšava mehaničke, termičke i dinamičke karakteristike gume.

3. Centralni blokovi imaju strelasti dezen koji omogućava bolje prianjanje, a zahvaljujući zaobljenim ramenima, voda i lapavica se uspešno istiskuju, čime se sprečava pojava akvaplaninga.

4. Visoka 3D tehnologija lamela omogućava da guma ima kraći zaustavni put, kao i bolje prianjanje na putevima pokrivenim snegom.

Guma nosi obeležje pahuljice uokvirene planinom.

Preporuka proizvođača je da se na vozilo montiraju sve četiri iste gume, kako bi sve performanse došle do potpunog izražaja.

Kakva su vaša iskustva sa PIRELLI gumama?

Podelite ih sa ostalima.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express