Puštena nova verzija IPG sajta

16.08.2012.

Početkom ove nedelje IPG je pustio u rad novu verziju sajta. Najveća promena je novi pretraživač guma koji je zauzeo lako uočljivo, centralno mesto. Pretraživač guma je podeljen na tabove po kategorijama guma, a izborom određenog taba u polja pretraživača se učitavaju vrednosti samo te kategorije guma.

U novom pretraživaču je još moguće i odabrati željeni cenovni opseg, kao i opciju da se izlistaju samo one gume kojih ima na stanju. Uz ove opcije koje se lako mogu menjati i prilagođavati, posetilac može da dobije što preciznije rezultate i lakše pronađe baš ono što želi.

U novoj verziji sajta registracija nije obavezna, tj. kupovinu je moguće obaviti bez unošenja korisničkog imena i lozinke. S druge strane, kupci koji kupuju češće ili iz nekog drugog razloga žele da im IPG sistem sačuva podatke i dalje mogu da u procesu naručivanja naprave korisnički nalog.

Sam proces naručivanja preko sajta je jednostavniji i sveden je na dva koraka umesto četiri, koliko ih je bilo u staroj verziji. U prvom koraku se prikazuje sadržaj korpe što kupcu omogućava da još jednom proveri da li naručuje upravo gume i količinu koju želi. U drugom koraku se na jednoj strani unose i menjaju neophodni podaci, bira da li će se gume isporučiti na kućnu ili adresu vulkanizera, odabire način plaćanja i šalje narudžbenica.

Dosadašnji utisci posetilaca su dobri, a IPG tim vam stoji na raspolaganju za sva vaše reakcije i pitanja u vezi novog sajta i pretraživača guma, putem brojeva telefona 024 671 715 i 021 466 697.

Nova verzija IPG sajta

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express