Iskoristi popuste za isporuku guma kod vulkanizera
Iskoristi popuste za isporuku guma kod vulkanizera

Sajam automobila u Parizu – vrhunski doživljaj zaljubljenika u automobile

29.12.2023.

Zaronite u svet inovacija, brzine i luksuza na najprestižnijem događaju u automobilskoj industriji.

Sajam automobila u Parizu – vrhunski doživljaj zaljubljenika u automobile

Sajam automobila u Parizu, poznat i kao Mondial de l`Automobile, ima dugu i bogatu istoriju. Prvi sajam održan je davne 1898. godine, što ga čini jednim od najstarijih automobilskih događaja na svetu. Od tada, svake druge godine, tokom trajanja sajma, Pariz postaje epicentar automobilske industrije.  

Šta se na sajmu može videti

Posetioci mogu očekivati impresivan izbor automobila iz različitih kategorija, uključujući sportske automobile, luksuzne limuzine, električna vozila i najnovije koncepte. Sajam je platforma na kojoj se brendovi poput BMW-a, Mercedes-Benz-a, Peugeot-a, Renault-a i drugih, takmiče kako bi predstavili svoje najnovije modele i tehnološke inovacije.

Kako do popusta od 1000 dinara za tehnički pregled?

Prilikom posete sajmu, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u automobliskoj industriji, da vide vozila koja tek treba da se pojave na tržištu i da se informišu o budućnosti u ovoj oblasti. Sajam automobila u Parizu privlači stručnjake, novinare, zaljubljenike u automobile i sve one koji žele da otkriju najbolje od onga što industrija ima da ponudi.

Sajam automobila u Parizu – vrhunski doživljaj zaljubljenika u automobile

Kakav je značaj sajma

Značaj ovog sajma je nemerljiv. Pored toga što pruža platformu za promociju novih modela, on promoviše inovaciju, tehnološki napredak i ekološku svest. Sajam automobila u Parizu pravo je mesto za otkrivnaje automobilskih čuda koja će oblikovati našu budućnost na putevima.

Uživajte u uzbuđenju i estetici automobilske industrije dok istražujete Sajam automobila u Parizu. Ovaj događaj više je od običnog sajma – to je iskustvo koje će vas oduševiti i inspirisati da sanjarite o vožnji najluskuznijih i najinovativnijih automobila na svetu.

Održava se svake druge godine, a sledeći na redu je 2024. Taman dovoljno vremena za pripremu.

Ponudu guma potražite na sajtu Internet prodaja guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express