Sava Perfecta: Najtraženija guma u Srbiji

23.06.2015.

Sava Perfecta je letnja guma koja, po svojoj ceni i onome što pruža, spada u red ekonomičnih guma. Glavni adut ove gume je veći broj pređenih kilometara i mala potrošnja goriva.

Sava Perfecta

Sava Perfecta je namenjena vozačima koji vode računa o svom budžetu”, kažu iz kompanije Sava. To konkretno znači da je ova guma među najjeftinijima u svojoj klasi. Ekonomičnost joj se kao epitet pridodaje i zato što štedi gorivo. Naime, Sava Perfecta lagane je konstrukcije, a dezen gazećeg sloja doprinosi lakšem kotrljanju. Rezultat je smanjena emisija ugljen-dioksida i manja potrošnja goriva.

Specijalan dezen sa četiri rebra omogućava da pri vožnji više gume bude u kontaktu sa podlogom. Dezen gazećeg sloja obezbeđuje veći broj pređenih kilometara, pravilno habanje gazeće površine i dobro ponašanje ove gume kada je suvo vreme ili kada pada kiša.

Sava Perfecta omogućava pravovremeno i sigurno upravljanje i kočenje na suvom i mokrom putu. Tajna je u specijalnoj smeši gume, koja je optimizovana za dobre performanse prilikom kočenja na vlažnoj podlozi, dezenu sa više rubova za prianjanje i kanalima na gazećem sloju koji pomažu da se voda pri kontaktu raspršuje.

Samim tim, otpornost na akvaplaning je na visokom nivou. Kanali su široki i uzdužni, poprečni, a poseban efekat postižu takozvani “bumerang” kanali.

Sava Perfecta pravi manje buke koja se čuje u kabini i omogućava udobnu i sigurnu vožnju. To je postignuto zahvaljujući blokovima gazećeg sloja gume specijalno razvijenim da se ova osobina gume unapredi.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Sava Perfecta. Pogledajte dimenzije u ponudi i cene.

Visa verified Mastercard Banca Intesa

Master / Visa American Express
Infostud grupa logo
Copyright © 2009 - 2022 - Sva prava zadržana | Internet Prodaja Guma je deo Infostud grupe
Sois logo Etrustmark Posetite Internet-prodaja-guma.com na portalu ShopMania