Spoj leta i zime – Vredestein Quatrak 5 guma za sve sezone!

19.11.2020.

Na evropskom tržištu je poslednjih godina u porastu popularnost guma za sve sezone. Kompanija Vredestein je neumorno radila kako bi bila u trendu i kako bi ojačala svoje pozicije na tržištu u ovom segmentu. Rukovodeći se time, 2014. godine lansirali su model Vredestein Quatrak 5.

Holandski Vredestein je svoju prvu verziju guma za sve sezone, Quatrac, lansirao davne 1993 godine. Nakon dvadeset godina lansirana je četvrta generacija Quatrac 5. Ponuda podrazumeva dimenzije sa rasponom prečnika od 13 do 19 inča i sa brzinskim indeksom od T do Y.

Vredestein Quatrak 5 gume za sve sezone!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tokom dizajniranja dezena Vredestein Quatrac 5, naglasak je bio na razvoju karakteristika za sve vremenske situacije na različitim površinama puteva. Uzete su u obzir i promene temperature vazduha. Ovaj model je idealan za putnička vozila srednje veličine i to uglavnom za gradsku vožnju.

Gume Vredestein Quatrak 5 rezultat su dugogodišnjeg iskustva holandskih inžinjera u razvoju guma za sve sezone. Inovativna gumena smeša i njihova upotrebna funkcija, tokom cele godine obezbeđuju optimalnu bezbednost i stabilnost.

Vredestein Quatrak 5 je idealan za vožnju na kratkim distancama, uglavnom u urbanim sredinama, za vozače koji ne žele da menjaju gume dva puta godišnje.

Karakteristike modela

1. Odlično kočenje i upravljanje na mokrim podlogama; gazeća povšina je dizajnirana za efikasno odvođenje vode.

2. Superiorno kočenje i upravljanje na snegu; za ove karakteristike zadužena je unutrašnja strana gazeće površine.

3. Stabilnost tokom ubrzavanja i upravljanja; za ovo su zaduženi kanali u obliku slova V na centralnom rebru i asimetričani spoljašnji uzdužni kanali.

Spadate u grupu vozača koja ne voli da menja gume dva puta godišnje? Imate iskustvo sa Vredestein Quatrak 5? Podelite ga sa nama u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express