Starfire Tires

13.11.2014.

Starfire je kompanija koja proizvodi gume na tri kontinenta; u Aziji i Evropi se prave, ali se dizajniraju i testiraju u Americi. Možda niste znali, ali Starfire gume proizvode se i u Kruševcu.

Starfire gume

Američki standard tu je da gumi da visoke performanse bez skraćivanja veka gume. Starfire sa takvim performansama mogu da stanu na crtu sa ostalim premium brendovima, ali bez premium cene, kažu iz kompanije Starfire. Starfire gume nisu samo dizajnirane, već i testirane u Sjedinjenim Američkim Državama. Na taj način ova kompanija ističe da su njihove gume prošle kroz visoke standarde testiranja.

„Mi proizvodimo povoljne, bezbedne i kvalitetne gume“, kažu iz Starfire-a. Akcenat je na produžetku životnog veka gume, pa se Starfire gume mogu uporediti da najvećim svetskim premium brendovima.

Ovo je prilično nov brend na tržištu; proizvodnja guma počela je 2006. godine, a već sledeće godine lansirali su gume visokih performansi. Godine 2008. predstavili su zimsku gumu visokih performansi. Tu treba spomenuti modele WT200 i WH200 – gume spremne za vožnju u ekstermnim zimskim uslovima.

Proizvodnja Starfire guma za evropsko tržište odvija se u novoj Cooper Tires fabrici koja se nalazi u Kruševcu.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express