Više od tri godine uspešne saradnje Balkanprogresa i Internet prodaje guma

14.11.2023.

Tokom tri godine uspešne saradnje sa firmom Balkanprogres, potpuno je jasno da nastupamo kao vrlo uigrani tim. Poslovanjem kroz ovaj vid saradnje, postavljaju se novi standardi kada je u pitanju prodaja guma i pružanje vulkanizerskih usluga korisnicima. Ovako uspešna saradnja rezultirala je mnogim benefitima za sve učesnike.

Naša kompanija je zahvaljujući saradnji proširila svoj asortiman na nove brendove. Ovde ćemo pomenuti renomiranog japanskog proizvođača guma Toyo i kineskih guma Sailun, koje sve više osvajaju naše tržište zahvaljujući odličnoj ceni i kvalitetu. Takođe, dobili smo nova mesta za isporuku guma, kod kojih naši kupci mogu da obave vulkanizerske usluge uz određene pogodnosti.

Balknaprogres je, s druge strane, kroz saradnju zadobio novog velikog kupca svojih proizvoda i brojne nove klijente koje im upućujemo u servise za pružanje usluga.

Više od tri godine uspešne saradnje Balkanprogresa i Internet prodaje guma

Vulkanizerski servisi Balkanprogresa

Balkanprogres je osnovan 1992. godine i svoje poslovanje zasniva na prodaji guma za sve vrste vozila.

U svim mestima u kojima ima filijale, Balkanprogres pored magacinskog prostora, ima i vulkanizerske servise. U servisima se pruža široka lepeza usluga. One uključuju vrhunsku uslugu zamene guma i balansiranja, optiku trapa, popravku guma, punjenje klime i drugo.

Do skoro su postojale poslovnice samo u Beogradu, Novom Sadu i Kruševcu. Od nedavno, otvorena je nova poslovnica u Subotici. U njenom sklopu nalazi se i servis u kojem se pored osnovnih usluga nudi reglaža trapa teretnih vozila i ekstra ponuda – pranje teretnih vozila. Otvaranjem ovog servisa, naši sugrađani na severu Vojvodine dobijaju još jedno mesto za kvalitetnu i povoljnu ugradnju guma koje kupuju preko našeg sajta.

Saradnja naše dve firme pruža višestruke benefite za sve. Donela je brojne prednosti i unapređenja kako za obe firme tako i za naše korisnike. Kroz ovu saradnju pružamo najbolje moguće iskustvo za korisnike, jer je ona ključ za kvalitet kojem obostrano stremimo kada je u pitanju kvalitetno poslovanje na našem tržištu.

Izaberite gume na našem sajtu Internet prodaja guma i zatražite isporuku u jednom od servisa Balkanprogresa. Čekamo vas!

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express