Web kredit je sada zaista 100% onlajn

29.07.2021.

Kupovina na rate putem web kredita Raiffeisen banke je sada zaista 100% onlajn

Kupovina novih guma može značajno da optereti vaš mesečni budžet i dovede vas u situaciju da odložite preko potrebnu kupovinu. Jedno od rešenja za ovakvu situaciju je otplata na rate. Kredit nam je svima dobro poznata institucija i često ume da zada glavobolje zbog svih papira koji su nam potrebni da bismo kredit i dobili. Međutim, web kredit se dobija onlajn apliciranjem iz svog doma,  bez odlaska u banku i bez brojnih papira.

Web kredit je sada zaista 100% onlajn

Kupovina na rate bez odlaska u banku

Kupovina na rate bez odlaska u banku – Web kredit – novi je  proizvod Raiffeisen banke koji se relativno skoro pojavio na našem tržištu. Od nedavno je ovaj njihov proizvod uvršten kao jedan od načina plaćanja i na našem sajtu.

Web kredit Raiffeisen banke je izuzetno lak i elegantan način za dobijanja kredita. Kupovinu možete da obavite za 20 minuta, a platite na nekoliko mesečnih rata i rasteretite svoj mesečni budžet. Ovo je 100% onlajn način za dobijanje kredita, bez odlaska u banku. Svi podaci se unose i proveravaju onlajn.

Pogodnosti web kredita

Web kredit u visini od 8.000,00 do 400.000,00 dinara dostupan je svim građanima. To znači da možete da podnesete zahtev čak i ako niste klijent banke. Račun će vam biti otvoren tokom realizacije zahteva za kredit. Takođe, nije vam potrebna potvrda o zaposlenju, a u banku ne morate da odlazite čak ni za potpisivanje dokumentacije. Broj rata možete da odaberete sami (od 3 do 24), a kamatna stopa je ista tokom celog perioda otplate.

Uslovi za dobijanje web kredita

Web kredit je sada zaista 100% onlajn

Da biste aplicirali za web kredit potrebno je da budete zaposleni i da vaša mesečna primanja budu minimalno 14.000,00 dinara. Iste uslove imaju i penzioneri.

Za kupovine u vrednosti do 60.000,00 rsd dovoljni su samo lična karta ili pasoš.

Za kupovne čija vrednost premašuje navedeni iznos, potrebno je priložiti tri poslednja mesečna izvoda u pdf formatu, po računu banke preko koje primate zaradu.

Šta je još potrebno

Da biste uspešno aplicirali za web kredit, potreban vam je broj mobilnog telefona u domaćoj mreži koji će se koristiti prilikom validacije i dalje komunikacije.

Takođe su vam potrebni računar ili telefon sa kamerom i zvukom. Oni će poslužiti za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije.

Kako da kupite

Izaberite na našem sajtu gume koje želite, popunite vaše osnovne podatke, kliknite na opciju kupovina na rate Web kreditom i potom opciju naruči. Sistem će vas prebaciti na stranicu banke gde ćete započeti apliciranje za web kredit.

Pogledajte detaljnije informacije i uputstva o tome kako aplicirati za Web kredit Raiffeisen banke.

Video uputstvo dostupno je takođe na kanalu YouTube.

Iskoristite ponuđene mogućnosti, izaberite gume i aplicirajte onlajn za odobrenje kredita.

Aktuelnu ponudu guma možete da pogledate na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express