Za savremene vozače auto gume Kelly Winter HP

21.11.2019.

Zimske auto gume Kelly Winter HP predviđene su za svakodnevnu upotrebu za automobile srednje klase. Pri velikim brzinama u različitim zimskim uslovima, karakteriše ih sigurna vožnja i visok nivo komfora. Sve ovo omogućio je dizajn visoke tehnologije i poseban sastav smeše.

Ovo su auto gume iz budžet kategorije, a lansirane su u sezoni 2016/2017. Dizajn ovih guma pozajmljen je od zimskih auto guma Debica Frigo HP. One su zajedno sa gumama Kelly, deo velike GoodYear grupacije.

Auto gume Kelly Winter HP nude još po nešto

Pored napred navedenih karakteristika, u nastavku slede još neke osobine. Proizvođači ističu da auto gume Kelly Winter HP imaju mali otpor pri rotaciji, čvrst gazeći sloj i otpornost na habanje. Ove karakteristike u potpunosti odgovaraju osnovnim zahtevima savremenih vozača.

Karakteristike dezena

Zimske auto gume Kelly Winter HP
Zimske auto gume Kelly Winter HP

1. Usmereni simetričan dezen ovih guma povećava efikasnost kod istiskivanja vode sa podloge. Ovo daje stabilnost vozilu na putevima sa bljuzgavicom.

2. Centralno čvrsto rebro garantuje dobru usmerenost na podlozi i brzi odgovor na komande vozača tokom vožnje.

3. Mnogobrojni zarezi na ramenim blokovima omogućavaju dobro prijanjanje na putu prekrivenim snegom.

4. Glavni radijalni žlebovi brzo odvode sneg, bljuzgavicu i vodu sa kontaktne površine, povećavajući stabilnost pri velikim brzinama.

Smeša na bazi silicijum – dioksida

Smeša gume rađena je na bazi silicijum dioksida, što dodatno povećava prijanjanje u vlažnim uslovima i smanjuje otpor prilikom kotrljanja. Rezultat je manja potrošnja goriva, a samim tim i ušteda kućnog budžeta.

Sa gumama izrađenim od ovakve smeše kočenje je sigurno i na suvim i na mokrim površinama. Čak i pri iznenadnom kočenju, odziv je odgovarajući i održava se stabilnost vozila.

Da li ste zadovoljni Kelly gumama? Kakvo je vaše iskustvo?

Aktuelnu ponudu guma pogledajte na našem sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express