Zimske gume Davanti Wintoura SUV

11.12.2020.

Zimske gume Davanti Wintoura SUV  dolaze iz engleske kompanije Davanti.

Davanti Wintoura SUV  su zimske gume sa simetričnim usmerenim dezenom. Dizajnirane su za korišćenje u svim nepovoljnim vremenskim uslovima. Ovo je model sa robusnom i krutom strukturom. On obezbeđuje dobro prijanjanje, brzo kočenje i precizno upravljanje na snegu, ledu i mokroj podlozi. Imaju mali otpor prilikom kotrljanja i pružaju odličan komfor prilikom vožnje. Lansirane su za sezonu 2017/2018. godine.

Zimske gume Davanti Wintoura SUV

Karakteristike i prednosti modela

1. Centralni deo dezena ima veliku koncentraciju trodimenzionalnih cik-cak lamela. One su dizajnirane tako da obezbede pouzdano prijanjanje na snegu i ledu, kao i da daju stabilnost u vožnji pri velikim brzinama. Pored toga, zbog ravnomernog habanja obećavaju dug životni vek.

2. Dva glavna uzdužna kanala imaju nazubljene ivice i više poprečnih žlebova. Oni omogućavaju efikasno odstranjivanje vode i bljuzgavice sa kontaktne površine. U isto vreme povećavaju otpornost na akvaplaning.

Zimske gume Davanti Wintoura SUV

3. Rameni blokovi su kruti. Oni povećavaju stabilnost upravljanja tokom manevrisanja pri velikim brzinama. Kosa rebra na spoljašnjoj strani ramenih blokova osiguravaju ravnomerno habanje i dug životni vek gume.

4. Čvrsta konstrukcija pogodna je za velika opterećenja.

5. Sve dimenzije ovog modela opremljene su zaštitom za felnu.

Gume Davanti se već nekoliko godina kod nas uspešno prodaju. Kakvo je vaše iskustvo kada su ove gume u pitanju? Pišite nam o tome u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express