Zimski sportista: Semperit SpeedGrip 2

05.12.2013.

Guma Semperit SpeedGrip 2 namenjena je brzim putničkim automobilima sa sportskim performansama, ali i SUV vozilima. Sa svojim karakteristikama predstavlja pravog sportistu spremnog za zimske izazove.

Semperit SpeedGrip 2

Ova Semperitova zimska guma ističe se poboljšanim performansama na snegu, u odnosu na svoje konkurente iz klase. Njen glavni adut su dodatno ojačane ivice koje omogućavaju pravovremeno i precizno skretanje na klizavom terenu. Semperit SpeedGrip 2 pruža maksimalne performanse na snežnoj i zaleđenoj površini. Tako se svrstava u red jako pouzdanih zimskih guma.

Semperit SpeedGrip 2 omogućava veoma dobro kočenje na ledu zbog položaja lamela. Lamele su na ovoj gumi postavljene pravo. Tako je zaustavni put kraći, a bezbednost povećana. Pravovremeno i sigurno kočenje jedan je od glavnih kriterijuma koji moraju biti ispunjeni tokom zimskih meseci. Ovo je omogućeno i smešom od koje je guma napravljena, a to je troslojna gumena smeša visokih performansi koja je otporna na temperaturne promene, pa samim tim omogućava gumi odlično ponašanje na ledu, snegu i suvoj površini.

Da, Semperit SpeedGrip 2 pokazuje dobru upravljivost i na suvom zbog isprepletene blok strukture u šarama. Tako vas ova guma čuva tokom snežnih, ali i suvih zima.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Semperit SpeedGrip2.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express