Ekonomična guma Hankook Kinergy Eco2 K435

25.06.2020.

Godine 2017. lansirana je ekonomična guma Hankook Kinergy Eco2 K435. Ovo je letnja guma sa asimetričnim dezenom. Razvijana je od strane japanskog tehnološkog centra južnokorejske kompanije Hankook. Guma je specijalno namenjena za mala gradska vozila.

Glavna karakteristika guma Hankook Kinergy Eco2 K435 je mali  otpor prilikom kotrljanja. Karakteriše ih, takođe, brzo kočenje u svim vremenskim situacijama u letnjim uslovima.

Ovaj model je unapređena verzija dezena Kinergy Eco K435 koji je bio lansiran davne 2011. godine. Dezen druge generacije ovog modela razlikuje se po tome što su dodati prorezi na centralnom rebru, koji se nalaze na unutrašnjoj strani gazeće površine.

Energetska efikasnost je postignuta zahvaljujući gumenoj smeši gazeće površine, koja se sastoji od visoko dispergovanog silikona. Ovakva smeša  smanjuje proizvodnju toplote. To vodi ka smanjenom otporu pri kotrljanju, a rezultat je smanjena potrošnja goriva.

Karakteristike dezena Kinergy Eco2 K435

Ekonomična guma Hankook Kinergy Eco2 K435

1. Asimetričan dezen sprečava neravnomerno habanje gazeće površine i poboljšava stabilnost kako na mokroj tako i na suvoj podlozi;

2. Široki prstenasti žlebovi obezbeđuju dobro prijanjanje na mokroj podlozi;

3. Troslojna struktura bočnih žlebova ubrzava evakuaciju vode sa kontaktne površine. Korišćena je tehnologija Aqua Edge koja takođe pomaže kod stabilnosti na mokroj podlozi;

4. Bočni poprečni žlebovi su zašiljeni kako bi povećali stabilnost na pregibu, između gazeće površine i bokova;

5. Dizajn centralnog dela gazeće površine omogućava odlično prijanjanje u uzdužnom i poprečnom pravcu.

Hankook je i sa ovim gumama izbacio još jedan kvalitetan proizvod na tržište i opravdao poverenje svojih kupaca. Kakvo je vaše iskustvo sa ovim gumama? Podelite ga sa nama u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

Visa verified Mastercard Banca Intesa
Etrustmark
Master / Visa American Express